A debreceni forradalom, 1956. október : tizenkét nap krónikája - Filep, Tibor (Debrecen : Piremon, 1990)
Boda István, Dede László, Erdélyi Gábor, Für Lajos, Garab Imre, Kiss Ernő, Kovács Béla, Lázár Imre, Mensáros László, Simon Zoltán és Székelyhidi Ágoston visszaemlékezése -- Sajtószemle -- Dokumentumok.
Keywords: Hungary -- History -- Revolution, 1956.; Debrecen (Hungary) -- History